vineri, 8 iunie 2012

Semnificaţia literelor speciale din numele tău

Întâmpini probleme în a termina ceea ce ai început? Poate acest lucru este legat de "literele speciale" din numele tău.

Atunci când un numerologist le foloseşte pe acestea, de obicei el se referă la literele care reprezintă "piatra de temelie" şi "vârful de lance" din prenumele tău. 

Litera considerată piatra de temelie este prima literă din prenumele tău. Vârful de lance reprezintă ultima literă din prenumele tău.

Prima literă a prenumelui evidenţiază cum şi ce lucruri generezi în viaţă. Ultima literă a prenumelui simbolizează capacitatea ta de a te ridica la nivelul ideilor pe care le susţii proporţional cu puterea de a acţiona în conformitate cu ele. O altă semnificaţie este gradul de împlinire în viaţă. De exemplu, în numele Maria, piatra de temelie este litera M iar vârful de lance este litera A. 

Mai jos este o listă care prezintă sumar caracteristicile fiecărei litere care se găseşte la începutul sau la sfârşitul numelui. 

Această metodă poate fi folosită, de asemenea, şi pentru nume, nu doar pentru prenume. Metoda nu se aplică însă pentru un al treilea nume.

A:
Piatră de temelie: Eşti ambiţios, independent şi un lider natural. Ştii cum să preiei conducerea.
Vârf de lance: Ştii cum să-ţi livrezi promisiunile. Nu ai nici o problemă să rezolvi lucrurile singur atunci când este necesar.

B:
Piatră de temelie: Eşti emotiv, insensibil şi puţin timid. Preferi ca alţii să-şi asume roluri de leader deoarece nu-ţi place să fii tras la răspundere dacă lucrurile merg prost.
Vârf de lance: Proiectele şi ţelurile tale merg adesea rău deoarece nu poţi trece peste obstacolele emoţionale pentru a fi eficient. Tinzi să iei lucrurile personal iar conflictele care pot urma te opresc din a duce lucrurile la bun sfârşit.

C:
Piatră de temelie: Îţi urmezi adesea instinctul şi îţi împlineşti deseori scopurile deoarece ai o înţelegere personală intuitivă despre cum sunt oamenii şi cum ar trebui făcute lucrurile. De asemenea, nu-ţi este frică să-ţi propui un scop măreţ care presupune cooperarea dintre mai multe persoane.
Vârf de lance: Ai un puternic simţ al umorului şi înveţi din greşeli. Îţi îndeplineşti cele mai multe idealuri datorită faptului că eşti persistent şi optimist.

D:
Piatră de temelie: Nu ai nici o problemă în a-ţi stabili un scop dar trebuie să fie unul pragmatic. Eşti de părere că trebuie să faci mai întâi multă cercetare pentru a vedea dacă un lucru este viabil înainte de a te apuca de el.
Vârf de lance: Ai puterea, persistenţa şi vitalitatea de a trece peste orice dificultăţi. De cele mai multe ori reuşeşti dar, atunci când n-o faci, este deseori datorită faptului că ai fost prea rigid sau încăpăţânat privind un lucru.

E:
Piatră de temelie: Nu-ţi face plăcere să iniţiezi nimic şi, de multe ori când o faci, acţionezi sub impuls. Îţi place să-ţi păstrezi opţiunile deschise tot timpul.
Vârf de lance: Simţi că trebuie să fii tot timpul la conducerea unui proiect, altfel acesta nu are şanse de reuşită. Deoarece refuzi să primeşti sfaturi de la alte persoane, proiectele tale au tendinţa să eşueze destul de des.

F: 
Piatră de temelie: Eşti o persoană bună şi înţelegătoare dar de multe ori nu ai încrederea necesară pentru a începe ceva pe cont propriu. Te simţi cel mai confortabil fiind o persoană de ajutor pentru cineva care conduce.
Vârf de lance: Tendinţa ta de a te sacrifica şi a-i pune pe ceilalţi pe primul plan este deseori dăunătoare intereselor tale. Câteodată te sabotezi singur deoarece alţii te văd ca un bârfitor sau ca o persoană prea curioasă.

G:
Piatră de temelie: Eşti un vizionar, o persoană metodică şi organizată căreia nu-i este frică să se ocupe de un proiect amplu. Eşti de părere că orice este posibil dacă se formează echipa corectă.
Vârf de lance: Majoritatea eforturilor tale are ca rezultat succesul, faima sau bogăţia. Litera G este o dovadă că persoana este una de încredere şi foarte competentă.

H:
Piatră de temelie: Nu-ţi este frică să-ţi asumi riscuri în afaceri sau în dragoste deoarece eşti o persoană care crede cu putere în Dumnezeu sau în instincte.Tinzi să fii un antreprenor şi un singuratic căruia nu-i este frică să se aştepte la ce este mai bun.
Vârf de lance: Deseori te sabotezi singur deoarece crezi că poţi să reduci din pagube, când de fapt nu poţi. Eşti o persoană de succes doar pe jumătate pentru că de multe ori te bazezi pe şansă în loc de fapte.

I:
Piatră de temelie: Amâni foarte mult până când eşti gata să porneşti un proiect nou deoarece este foarte important pentru tine cum va fi acesta recepţionat de tine. Nu eşti un conducător extraordinar deoarece eşti adesea prea agitat/nervos ca să acţionezi. 
Vârf de lance: Deseori ratezi să-ţi atingi obiectivele deoarece eşuezi să te exprimi potrivit. Eşti, de asemenea, predispus la accidente şi uituc, ceea ce te împiedică să rezolvi lucrurile.

J:
Piatră de temelie: Ai idealuri foarte mari dar întâmpini dificultăţi să începi să lucrezi la ele pentru a le îndeplini. Amâni o veşnicie şi consideri fiecare scenariu în care proiectul ar putea eşua.
Vârf de lance: Eşti copleşit uşor şi rareori duci la bun sfârşit ceea ce ai început. Depresia sau lipsa încrederii pot fi, de asemenea, o problemă - trebuie să găseşti constant modalităţi pentru a te motiva să continui.

K:
Piatră de temelie: Ai o dorinţă puternică de a deveni o persoană de succes dar abilităţile tale privind oamenii adesea îi determină pe aceştia să nu fie dornici să coopereze cu tine.Totuşi, dacă poţi să-ţi creezi o echipă de susţinători ai de multe ori succes.
Vârf de lance: Atitudinea ta negativă şi imposibilitatea de a te hotărî duc deseori la posibilităţi de revoltă din partea asociaţilor. De multe ori idealurile tale sunt prea mari pentru a fi implementate practic, prin urmare acest lucru te conduce la faptul că uiţi că oamenii nu sunt infailibili.

L:
Piatră de temelie: Tinzi mai mult să filosofezi decât să treci la acţiune, prin urmare este greu pentru tine să începi lucruri. Rareori iniţiezi vreun proiect deoarece eşti foarte indecis.
Vârf de lance: Proiectele tale rareori prind viaţă deoarece eşti foarte emotiv şi eşti predispus acccidentelor. Eviţi responsabilitatea care vine odată cu realizarea şi nu ai probleme în a "îngenunchea" în faţa competiţiei.

M:
Piatră de temelie: Eşti genul de persoană care câştigă cursa pas cu pas. Ai multă energie şi munceşti mult până în punctul în care devii dependent de muncă.
Vârf de lance: Aproape toate proiectele tale au ca rezultat final succesul şi prosperitatea. De asemenea, proiectele tale ajung să fie unele de bază pentru ceilalţi.

N:
Piatră de temelie: Eşti creativ, intuitiv şi îţi face plăcere să gândeşti. Totuşi, rareori găseşti banii sau resursele pentru a crea ceva extraordinar în viaţă.
Vârf de lance: Câteodată îţi sabotezi propriul succes prin manifestarea unei atitudini rigide sau părtaşe. Adicţia sau dependenţa de cineva pot fi de asemenea obstacole în calea succesului.

O:
Piatră de temelie: Ai voinţa, creativitatea şi carisma pentru a-i determina pe ceilalţi să te urmeze şi pentru a te ocupa de lucruri. Este, de asemenea, de ajutor faptul că ai foarte multă răbdare şi eşti atent la detalii atunci când te pregăteşti să îndeplineşti un obiectiv.
Vârf de lance: Eşti dispus către paranoia ceea ce poate duce la o scădere a încrederii tale în cadrul unei echipe din care faci parte. Eşti, de asemenea, un individ foarte gelos care, câteodată, este de succes şi nu este foarte plăcut datorită simplului fapt că nu-şi poate stăpâni latura competitivă.

P: 
Piatră de temelie: Eşti inteligent, informat şi denoţi încredere în tine dar ai probleme în a iniţia lucruri. Poţi fi, de asemenea, prea nerăbdător pentru a cerceta sau pentru a aştepta ca fundaţiile unei idei să prindă rădăcini.
Vârf de lance: Tinzi să te distanţezi exact de oamenii care te pot ajuta să ai succes. Un simţ al importanţei de sine, îi face, de asemenea, pe alţii să manifeste reticenţă în a-ţi susţine eforturile.

Q:
Piatră de temelie: Ai abilitatea de a atrage bani dar, deseori, îi risipeşti pe lucruri greşite. Îţi place mai mult să vorbeşti despre o idee care poate evolua decât să o vezi că are succes.
Vârf de lance: Nu eşti uşor de înţeles deoarece ai comportamente impulsive care, câteodată, îi sperie pe cei care vor să te susţină. De asemenea, nu vei continua să lucrezi la un proiect dacă succesul acestuia nu va fi recunoscut public într-un fel sau altul.

R:
Piatră de temelie: Eşti o persoană intensă, determinată care poate investi o cantitate mare de energie pentru a începe un proiect. Eşti dispus să-ţi sacrifici timpul şi energia pentru a rezolva lucrurile.
Vârf de lance: Tinzi să te extenuezi, ceea ce poate conduce la schimbări de dispoziţie şi alte probleme. Problemele emoţionale sabotează deseori jumătate dintre toate lucrurile pe care încerci să le începi.

S:
Piatră de temelie: Oamenii sunt dispuşi să lucreze cu tine deoarece eşti foarte fermecător şi, deseori, atractiv sau frumos. Totuşi, ai o natură impulsivă şi împrăştiată care te îngreunează să avansezi cu dezvoltarea unor lucruri.
Vârf de lance: Suişurile şi coborâşurile tale emoţionale tind să-ţi saboteze eforturile de fiecare dată. Poţi avea succes doar dacă reuşeşti să-ţi stăpâneşti emoţiile şi să-ţi acorzi timp înainte de a reacţiona sau a lua decizii.

T:
Piatră de temelie: Ai o personalitate expansivă şi entuziastă care iniţiază lucruri cu uşurinţă. Ai energia şi abilităţile necesare pentru a începe proiecte repede şi eficient.
Vârf de lance: Poţi fi prea agresiv, ceea ce îi face pe ceilalţi să nu fie entuziasmaţi că lucrează cu tine. În ciuda vederilor optimiste, multe dintre proiectele tale nu sunt duse la capăt deoarece o dramă personală exagerată stă întotdeauna în drumul tău.

U: 
Piatră de temelie: Un deficit monetar, de obicei, te împiedică să-ţi setezi de la început obiective. Această persoană poate avea, de asemenea, probleme cu încrederea şi stima de sine.
Vârf de lance: În ciuda dezavantajelor şi a obstacolelor, această persoană reuşeşte întotdeauna în viaţă. Ei sunt excepţionali atunci când vine vorba de a fi în locul potrivit, la momentul potrivit.

V:
Piatră de temelie: Eşti perspicace, intuitiv dar mult prea personal atunci când vine vorba de afaceri. Lipsa ta de obiectivitate rezultă într-o cooperare slabă din partea celorlalţi pentru a iniţia proiecte.
Vârf de lance: Proiectele tale prind contur cu adevărat deoarece eşti o persoană cu care se poate înţelege foarte greu. Eşti, de asemenea, o persoană mult prea nerăbdătoare pentru a vedea rezultatele şi deseori ai aşteptări prea mari de la ceilalţi.

W:
Piatră de temelie: Ai determinare, intuiţie şi un puternic simţ al orientării spre un ţel anume care îţi permite să începi proiecte repede şi eficient. Ai carisma necesară pentru a face oamenii să te ajute.
Vârf de lance: Câteodată, nu-ţi îndeplineşti scopurile deoarece o iei prea mult pe scurtături.Totuşi, aproape întotdeauna îţi îndeplineşti scopurile atât timp cât nu eşti prea zgârcit şi îi recompensezi pe ceilalţi pentru contribuţia lor.

X:
Piatră de temelie: Ai o personalitate temperamentală, artistică care, dacă vrea să cedeze uşor în faţa presiunii, rareori are şanse să continue un proiect. De asemenea, deseori întâmpină dificultăţi în a strânge capital pentru proiecte.
Vârf de lance: Personalitatea ta dependentă şi excesivă te costă deseori succese mari. Totuşi, este posibil să devii cunoscut ca o persoană care mai eşuează.

Y:
Piatră de temelie: Tinzi să începi proiecte doar atunci când le poţi rezolva singur şi poţi fi şef pe toată durata lor. Eşti curajos şi personalitatea ta stilată te ajută deseori să lansezi proiecte.
Vârf de lance: Munca în exces şi aroganţa îţi sabotează deseori cele mai bune eforturi ale tale. Pentru ca să ai succes este, de asemenea, foarte important să nu fii prea snob în privinţa persoanelor cu care lucrezi sau prea extravagant privind cheltuielile.

Z:
Piatră de temelie: Eşti o persoană optimistă, dinamică şi ai un talent extraordinar pentru organizare. Talentul tău de a-i înţelege pe ceilalţi te ajută să rezolvi lucrurile.
Vârf de lance: Percepţia şi reflexele tale rapide te fac o persoană de succes mai mult decât sunt altele. Dacă nu ai avut succes, acest lucru se datorează faptului că ai fost nerăbdător.

După cum se poate observa, citirea "literelor speciale" este o modalitate deosebită de a veni cu o varietate mare de profile individuale. Acest lucru poate să-ţi explice de ce unele persoane sunt capabile să-şi ducă la capăt proiectele şi de ce altele nu.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu